Compartir:

Programa Joves Talents

Projecte de l'ICREC Research Lab (a l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol) per a iniciar als joves estudiants en el món de la recerca biomèdica i obrir les portes a aquells que tenen inquietuts científiques.

Pregrau:

La primera àrea del Programa Joves Talents es basa en un conveni de col·laboració establert entre el col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic i l'ICREC Research Lab per tal d'iniciar als joves estudiants de batxillerat en la recerca biomèdica (en concret en dues àreas que són l'insuficiència cardíaca i la regeneració cardíaca). Aquesta experiència els hi permetrà iniciar-se en la planificació i execució d'un projecte d'investigació.

Programa Joves Talents  (60 Beats) | iCor | Institut del Cor del germans Trias i Pujol

Treballs de Recerca d’alumnes de Batxillerat

Treballs de Recerca d’alumnes de Batxillerat Col•legi Sant Miquel dels Sants (Vic)

Més informació

Grau:

A més a més, l'ICREC Research Lab acull cada estiu a un estudiant de grau de l'àrea de les biociències per a que pugui realitzar pràctiques al laboratori combinant-ho amb les classes lectives.
Així com en l'etapa de pregrau, la finalitat és que l'estudiant aprengui a disenyar i interpretar un projecte d'investigació, en la fase d'estudis de grau, l'objetiu d'aquestes estades és familiaritzar-se amb les tècniques de rutina en un laboratori de cultiu cel·lular i biologia molecular. L'estudiant perfecciona tècniques que ha pogut conèixer durant les pràctiques que ha realitzat als seus estudis de grau i n'aprengui d'altres, adquirint habilitats que li seran molt útils a l'hora d'enfocar la seva carrera com a investigador. A l'ICREC Research Lab adquireix experiència, sota la supervisió del seu tutor, en tècniques d'histologia, cultiu cel·lular i processat de mostres.

Postgrau:

Per últim, el Programa Joves Talents abarca l'última fase prèvia a l'inici d'una carrera al món de la recerca, que són els estudis de màster. Per primera vegada, un estudiant de màster (en aquest cas, Màster en Medicina Translacional vinculat als estudis de doctorat de Medicina de l'Universitat de Barcelona) està realitzant la seva tesina o treball de fi de màster a l'ICREC Research Lab. Aquest treball està dotat amb 24 crèdits ECTS i hauria de fundar les bases per a una futura tesi doctoral. Per a això, compta amb un tutor investigador de l'ICREC, prèvia formalització d'un conveni entre aquesta universitat i l'ICREC Research lab.

Programa Joves Talents  (60 Beats) | iCor | Institut del Cor del germans Trias i Pujol Programa Joves Talents  (60 Beats) | iCor | Institut del Cor del germans Trias i Pujol Programa Joves Talents  (60 Beats) | iCor | Institut del Cor del germans Trias i Pujol Programa Joves Talents  (60 Beats) | iCor | Institut del Cor del germans Trias i Pujol

Estudiant de màster amb la seva tutora.